0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Bitlis Para Sayma Makinesi

267 kez görüntülendi

Günümüzde, geçmiş yıllara nazaran ekonominin daha fazla kalkınmasıyla birlikte küçük esnaflar yavaş yavaş azalmaya başlamış, yerlerini daha çok kurumsal firmalara bırakmaya başlamıştır.Tabii kamu kurumlarının yanı sıra, kurumsallaşmaya başlayan bu firmalar, para sayma makinelerine de, aynı orantıda ihtiyaç duymaya başlamışlardır.Para sayma makinesi, kağıt para ve bozuk para sayma hizmeti altında bankalar,vergi daireleri,belediyeler,tarım kredi kooperatifleri,mal müdürlükleri,hastaneler,döviz büroları,kuyumcular,marketler,gıda toptancıları,fırınlar,eczaneler,emlakçılar vb. Gibi para sirkülasyonunun geçtiği birçok çeşitli alanlarda ve kamu kuruluşlarında kullanılmaktadır.

Bitlis bu konuda, kendi ekonomisini kalkındırmış ve kamu kurumlarının yanı sıra para sayma makinelerinin kullanıldığı birçok iş yerlerini içlerinde barındıran sektörler arasına giren şehirlerdendir.Para sayma makinesi hizmetini, bu alanda işinin tek uzmanı olan Bitlis Para Sayma Makinesi firmasından tedarik eden şehirler arasında yerini almaktadır. Firma, teknik servis alanında da özverili çalışmalarını sürdürmektedir.

Bitlis Para Sayma Makinesi ile Her Marka ve Model için Teknik Servis Hizmeti Alabilirsiniz

Bitlis ve çevresine hizmet veren Para Sayma Makinesi firmamız, sahip olduğu yetki ve kalite belgeleriyle siz değerli müşterilerimizin elinde bulunan tüm değişik marka ve model para sayma makinelerinin bakım ve onarımını yerine getirmekteyiz. Buradan anlatmak istediğimiz nokta ise şudur: ister bizim müşterimiz olun, ister yeni müşteri olarak gelin, para sayma makineleri başta olmak üzere birçok ürünün teknik servisi olarak hizmet vermekteyiz. Bunca yıldır gerek bünyemizde bulunan ürünlerimizin satışı ve satış sonrası destek hizmetleriyle gerekse farklı marka ve model ürünlerin bakım turkdirlik, onarımıyla kendimizi geliştirmiş bulunmaktayız. Başarılı çalışmalarımızın sonunda, hizmet kalitemizin çıtası oldukça yükselmiştir.

Müşterilerimizin memnuniyetleri ve geri bildirimleriyle sürekli iletişim halinde olarak, gerekli revizyonları rahatlıkla yapabilmekteyiz. Para sayma makinesi arayışındaysanız ya da elinizde para sayma makinesine sahipsiniz ancak sorunlar yaşıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman Bitlis Para Sayma Makinesi firmamıza hemen başvurabilirsiniz. Sizlere her konuda desteklerini verecek olan firmamızla, tereddüt yaşamadan, gönül rahatlığıyla iletişim halinde olup, ürünlerinizi doğru ellere emanet ettiğinize güveneceksiniz. Bitlis Para Sayma Makinesi firmamızı istediğiniz zaman arayabilir ve istediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bize Ulaşın 0530 120 00 95