0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Glory Para Sayma Makinesi

693 kez görüntülendi

Glory GFS 120T Para Sayma Makinesi, Türkiye’de çift katlı para sayma makineleri arasında en çok tercih edilen, en çok kullanılan şuanda bankaların tercih ettiği makina olma özelliğini elinde bulundurmaktadır.

Glory Para Sayma Makinesi, Kullanıcının en rahat ve güvenli şekilde sayım yapabilmesi için tasarlanmıştır. Sayım esnasında kapanan ön kapak sayesinde paraların üzerinde çok fazla bulunan tozların dışarı çıkması engellenmiştir, Otomatik sayım özelliği sayesinde farklı para birimlerini saymak istediğinizde para cinsi seçmenize gerek kalmadan farklı ülke paralarını aynı anda sayabilirsiniz. İki kullanıcı müdahale etme özelliği bulunmaktadır, sahte yakalama, döküm alabilme müşteri ekranı bağlayabilme, ekranda gördüğünüz sayım dökümünü yazıcı vasıtasıyla çıktı olarak almak gibi özellikleri de mevcuttur.

 

Bununla beraber, en üst seviyede çözünürlüğe sahip iki adet CIS sensörü ile banknotun her iki tarafında tam yüz olarak gerçekleştirilen eşsiz banknot taraması, minimum sayıda gerçek banknot reddi ve sınıfındaki en iyi sahte tespit oranı ile en etkin performansı sağlamaktadır.

Glory Para Sayma Makinesi Hatasız Sayma Mekanizması

Glory Para Sayma Makinesi tecrübesinin ortaya çıkardığı eşsiz sayma mekanizması ile yıpranmış banknotlar bile hatasız, redsiz sayılmaktadır. GFS-120 serisi cihazlar, sınıfındaki en küçük boyutlu cihazlardandır. Cihaz, 300 x 330 mm boyutlarında bir taban alanına ihtiyaç duyar.

Her bir sayım başlangıcında, koruyucu bir kapak otomatik olarak kapanarak banknot çıkış haznesinin önünü kapatır. Böylece gürültü seviyesini azaltır ve banknot sayımı sırasında ortaya çıkan tozun dışarıya çıkarak kullanıcı tarafından solunmasını engelleyerek kullanıcı için emniyetli ve rahat bir çalışma imkanı sağlar. GFS-120 serisi cihazlarda sensörler, banknot geçerken otomatik olarak temizlenip tozlar bir çekmecede toplanarak operatör temizliğine en az miktarda ihtiyaç duyan sınıfında eşsiz cihazlardır.

Diğer Özellikler

  • Çift operatör için özel tuş düzeni bulunmaktadır.
  • Temizlik Gereksinimini Minimuma İndiren Teknoloji
  • Dual CIS ile Glory’nin Eşsiz Banknot Tarama Sistemi
  • Yeni sahteler ve yeni banknotlar için SD kart ile kolay güncelleme imkanı
  • Kalibrasyon gereksinimi yoktur.
  • USD banknotlar için sayım hızında seri numarası alma modu
  • Kolay erişilen para yolu
  • PC ve yazıcı bağlantısı için 2xRS-232C, 1xUSB ve 1xSD kart portu
  • Manuel banknot değeri giriş imkanı

Glory Para Sayma Makinesi çeşitlerinden Glory GFS 120T‘nin  diğer tüm teknik özelliklerine ve kampanyalı fiyatlarına firmamız aracılığyla ulaşabilirsiniz.