0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

İkinci El Para Sayma Makinesi

593 kez görüntülendi

Firmamız, Para Sayma Makineleri, sıfır ürünlerde olduğu gibi ikinci el ürünlerde de aynı ciddiyetle faaliyet göstermektedir. İkinci el makinelerimiz sıfır makinelerde olduğu gibi yine garantili olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Uzman teknik servis ekibimiz tarafından kullanılmış makinaların tüm revizyonları tekrardan yapılıp, değişmesi gereken parçaları değiştirilip en son güncel yazılım yüklenerek satışa sunulmaktadır.

Tüm ikinci el para sayma makinelerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

İkinci El Para Sayma Makinesi ürünlerimizin bakım onarım ihtiyaçlarınız için hizmet vermekte olarak ihtiyaçlarınızın bilincinde ve söz konusu para olduğunda zamanın ve çözümün aciliyetinin bilinci ile çalışıyoruz. İşletmelerin gün içinde en sık başvurduğu ofis araçları arasında yer alan para sayma makinelerini, sizler için sunmuş olduğumuz satış ve teknik servis hizmetlerini tüm yurt genelinde genişletiyoruz.

TSE belgesi ile hizmet veren firmamızi teknik servis noktalarımız tüm yurt genelinde satılan para sayma makinelerinin A’dan Z’ye tüm teknik donanımlarının tedarik ve değişimini sağlamaktadır. Ayrıca değişen parçalarınıza 6 aylık bir süreçte garanti sunarak sizi ekstra sürprizlerden koruyoruz.

 

İkinci El Para Sayma Makinesi Konusunda Tereddütünüz Olmasın

İkinci El Para Sayma Makinesi konusunda siz değerli müşterilerimizin zaman zaman karşılaştıkları sorunlara şahitlik etmiş bir firma olarak, para sayma makineleri ürünlerinde ciddi bir araştırmanın sizi kurtaracağını söyleyebiliriz. Yaşanılan bu sorunların başında TSE belgesi olmayan, bunu kullanarak daha ucuz satmaya çalışan kişi ve firmalar gelmektedir. Bu söylemlerle karşılaşan müşterilerimizin özellikle dikkat etmelerini öneriyoruz. Görüşülen firmaların, ürünleri, referansları, satış politikaları hatta satış  sonrası destek hizmetleri sorgulanmalıdır.

Firmamız bünyesinde İkinci El Para Sayma Makinesi  olsa dahi garantisiz hiçbir ürün satılamayacağı gibi, müşterilerimizin haklarını koruyarak gerekli özeni göstermekteyiz. Para sayma makinelerinde oluşabilecek, akla hemen gelmeyen sorun ve arızaların tamiri ve bakımı için gerekli donanıma sahip bir firma olarak siz müşterilerimize her noktada ve zamanda büyük titizlikle çalışmalarını sunmaktadır. Güvenli ve kaliteli satışın yeri olan firmamız ile mutlaka görüşün. Firmamız bünyesinde yer alan yetkili kişilerin içinde bulunduğunuz her türlü duruma karşı getirdiği çözüm önerileri sizi güvende hissettirecektir. Dolayısıyla, içinizin rahat ettiği, kaliteli hizmet alacağınızı düşündüğünüz firmamızla en kısa sürede iletişime geçebilirsiniz.  Firmamızla yapacağınız görüşme sonrasında doğru firmayı bulduğunuzu anlayacaksınız. Biz ise sizinle çalışmanın mutluluğuyla başarımıza başarı katacağız.