0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Karaman Para Sayma Makinesi

292 kez görüntülendi

Para sayma makinesi kullanım istatistiklerine bakıldığı zaman son dönemde ofis araçları arasında büyük bir yüzde ile liderliğe oturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Zira para gibi en önemli işletme konuları için güvenli çözümler sunan Karaman Para Sayma Makinesi firmamız ile ihtiyaçlarınız için artık TSE belgeli teknik servis hizmetlerini başlatıyoruz.

Türkiye’de kullanımda olan tüm para sayma makinelerini içine alacak şekilde Karaman Para Sayma Makinesi olarak yapmış olduğumuz yedek parça stoklarımız ile artık zaman kaybı olmaksızın maksimum hız ile makinelerinizin parça değişimlerini tamamlıyoruz. Üstelik değişimi olan parçalar için sunduğumuz 6 ay parça kullanım garantisi de hediye ediyoruz. Size sadece çözümün keyfini sürmek kalıyor.

Karaman Para Sayma Makinesi ile Kendinizi Güvende Hissedin

Karaman Para Sayma Makinesi olarak siz değerli müşterilerimizin zaman zaman karşılaştıkları sorunlara şahitlik etmiş bir firma olarak, para sayma makineleri ürünlerinde ciddi bir araştırmanın sizi kurtaracağını söyleyebiliriz. Yaşanılan bu sorunların başında TSE belgesi olmayan, bunu kullanarak daha ucuz satmaya çalışan kişi ve firmalar gelmektedir. Bu söylemlerle karşılaşan müşterilerimizin özellikle dikkat etmelerini öneriyoruz. Görüşülen firmaların, ürünleri, referansları, satış politikaları hatta satış  sonrası destek hizmetleri sorgulanmalıdır.

Biz Para Sayma Makinesi firması bünyesinde garantisiz hiçbir ürün satılamayacağı gibi, müşterilerimizin haklarını koruyarak gerekli özeni göstermekteyiz. Para sayma makinelerinde oluşabilecek, akla hemen gelmeyen sorun ve arızaların tamiri ve bakımı için gerekli donanıma sahip bir firma olarak Karaman Para Sayma Makinesi siz müşterilerimize her noktada ve zamanda büyük titizlikle çalışmalarını sunmaktadır. Güvenli ve kaliteli satışın yeri olan firmamız ile mutlaka görüşün. Firmamız bünyesinde yer alan yetkili kişilerin içinde bulunduğunuz her türlü duruma karşı getirdiği çözüm önerileri sizi güvende hissettirecektir. Dolayısıyla, içinizin rahat ettiği, kaliteli hizmet alacağınızı düşündüğünüz Karaman Para Sayma Makinesi ile en kısa sürede iletişime geçebilirsiniz.  Firmamızla yapacağınız görüşme sonrasında doğru firmayı bulduğunuzu anlayacaksınız. Biz ise sizinle çalışmanın mutluluğuyla başarımıza başarı katacağız.

Bize Ulaşın 0530 120 00 95