0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Para Sayma Makineleri

281 kez görüntülendi

Bankalarda ve işletmelerde kullanılmakta olan Para Sayma Makineleri, her geçen gün çok daha fazla ihtiyaç duyulan ürünlerden bir tanesi olarak bilinmektedir. Çünkü para alışverişinin çok fazla olduğu işletmelerde gerek işverenlerin gerekse çalışanların var olan para akışı esnasında ödeme veya alışlarda herhangi bir sorun yaşamaması adına para sayım işlemlerinin çok dikkatli olarak yapılması gerekmektedir. Geçmiş dönemlerde Para Sayma Makineleri yalnızca büyük şirketlerde ve bankalarda yer alıyordu. Ancak şimdilerde isteyen herkes diledikleri zaman para sayma makinesi alarak bunları diledikleri gibi kullanma imkanına sahip oluyorlar. Şimdilerde Para Sayma Makineleri birçok farklı çeşitte ve özellikte işletmelerin kullanımına sunulmakta.

Bu sayede de işletmeler kendi isteklerini en iyi şekilde karşılayacaklarına inandıkları para sayma makinesini satına alarak kullanabiliyorlar. Bireysel ve kurumsal olarak kullanıma uygun olacak şekilde satışa sunmakta olduğumuz Para Sayma Makineleri ürünlerimizin tamamı son dönemin teknolojik gelişmelerine göre özel olarak üretilmektedir. Genel olarak Para Sayma Makineleri söz konusu olduğu zaman, insanların akıllarına ilk olarak gelen modeller kağıt para sayma makineleridir. Bu makinelerin para haznesi doğru şekilde koyulacak olan kağıt paralar hızlıca sayım işlemi gerçekleştirilecektir. Kağıt para sayma makinelerinin her birinin kendine özel nitelikleri bulunmaktadır. Böylece makineler arasından seçim yapacak olan kişiler bu özellikleri inceledikten sonra onlar için hangileri en uygunsa bunlar arasından seçimlerini oldukça rahat bir şekilde yapmış olacaklardır.

Need to sell your Delaware home as-is? Find out how at https://www.sellhouse-asis.com/delaware/ and get started today.

Para Sayma Makineleri Çeşitleri

Genel olarak kağıt para sayma makinesi çeşitlerine bakıldığı zaman ise bunların birçok farklı özelliği insanların işlerini kolaylaştırmaya yönelik olduğu da görülebilecektir. Birçok farklı ülkeye ait para birimlerine ait olan paraların sayım işlemleri büyük bir rahatlık ile yapılabilecektir. Bu banknotlar ayrı bir şekilde sayma makinesinde sayılabileceği gibi isteğe bağlı olarak karışık olarak da sayılabilmesi işlemi yine aynı Para Sayma Makineleri üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Makinelerde yer alan banknot tanıma sistemi sayesinde herhangi bir karışıklık olmasına izin verilmeden sayım işlemi tamamlanmış olur. Aynı cihaz üzerinden çift kullanım işlemi yapılmak isteniyorsa bunun için de özel tuş takımı kullanımından yararlanılmış olacaktır.

Tamamen Türkçe ekran ve Türkçe menü özelliği ile birlikte Para Sayma Makineleri içerisinde yer alan tüm özellikler istenildiği gibi kullanılmış olacaktır. Son dönemlerde insanların karşılamış oldukları en büyük sorunlar arasında yer alan sahte paralar da yine bu makinelerin kullanımı ile birlikte ortadan kaldırılmış olacaktır. Çünkü bu makineler %99.9 oranında sahte para yakalama özelliğine sahiptir. Dolayısıyla deste içerisinde yer alacak olan sahte paralar anında tespit edilecek ve desteden alınması sağlanmış olacaktır. Paraların sayım esnasında belirli bir sayıya gelince deste haline getirilmesi isteniyorsa, bunun için menüde yer alan özellikler istenildiği gibi kullanılabilecektir. Sayılmış olan paraların gerek adet gerekse toplam tutarları yalnızca para sayma makinesinin ekranında sizlere gösterilmeyecektir.

Bununla birlikte eğer istenirse yazıcıdan çıktı olarak da ayrıntılı bir şekilde alınarak ilgili yerlerde kullanılabilecektir. Para Sayma Makineleri modellerimizde TL – USD – EURO – GBP para cinsinden banknotların seri numaraları da alınabilecektir. Termal yazıcı ve müşteri ekranı bağlayabilme özelliği makineler ile birlikte opsiyonel olarak kişilere sunulmaktadır. Yine bünyemizde yer almakta olan bozuk para sayma makinelerinde de Türk Lirası için özel olarak geliştirilen yazılım kullanılmakta ve bu sayede de karışık halde bulunan madeni paralar oldukça hızlı bir şekilde sayılırken diğer bir taraftan ise kupürlerine göre özel olarak haznelere istiflenebilecektir. Para sayma makinelerimiz ile birlikte artık her türlü para sayım işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilmiş olacaktır.