0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Para Sayma Makinesi Teknik Servis

641 kez görüntülendi

Müşteri hizmetlerinin yalnızca ürün satış anında değil satış sonrasında da önemli olduğunu çok iyi benimseyen firmamız, bünyesine barındırdığı tüm büro makineleri için TSE belgeli ve yüksek donanımlı Para Sayma Makinesi Teknik Servis bölümü yapılandırmıştır. Büyük miktarda yedek parça rezervine sahiptir. Bu rezerv müşterilerin beklemeden yedek parça ihtiyaçlarının karşılamasına olanak sağlar. Teknik servis ekibimiz alanında uzman ve eğitimli personellerden oluşmaktadır.

Firmamız, sektör içerisinde para sayma makinesi, bozuk para sayma makinesi, sahte para dedektörü ve evrak imha makinesi gibi ihtiyaç duyulan ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası Para Sayma Makinesi Teknik Servis hizmetlerini vermektedir.

Sektörde bu ihtiyacı sahip olan özellikle, bankalar, vergi daireleri gibi kamusal birimler, belediyeler, döviz büroları ve kuyumcular, hastaneler ve hallerde bulunan gıda toptancıları, eczaneler ve inşaat firmaları gibi, yoğun para giriş – çıkışlarının olduğu kurum veya kuruluşlara hizmet vermektedir. Para sayma makinesi ihtiyacı olan bu tarz kurumlara gelişen teknolojiye göre yenilenen son model para sayma makinaları temin etmekle beraber, Para Sayma Makinesi Teknik Servis ve bakım hizmetleri de firmamız tarafından verilmektedir

Firmamız ile Her Marka ve Model için Para Sayma Makinesi Teknik Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 

Sahip olduğumuz yetki ve kalite belgeleriyle Para Sayma Makinesi Teknik Servis hizmetlerimizle, siz değerli müşterilerimizin elinde bulunan tüm değişik marka ve model para sayma makinelerinin bakım ve onarımını yerine getirmekteyiz. İster bizim müşterimiz olun, ister yeni müşteri olarak gelin, para sayma makineleri başta olmak üzere birçok ürünün teknik servisi olarak hizmet vermekteyiz. Bunca yıldır gerek bünyemizde bulunan ürünlerimizin satışı ve satış sonrası destek hizmetleriyle gerekse farklı marka ve model ürünlerin bakım, onarımıyla kendimizi geliştirmiş bulunmaktayız. Başarılı çalışmalarımızın sonunda, hizmet kalitemizin çıtası oldukça yükselmiştir.

Müşterilerimizin memnuniyetleri ve geri bildirimleriyle sürekli iletişim halinde olarak, gerekli revizyonları rahatlıkla yapabilmekteyiz. Para sayma makinesi arayışındaysanız ya da elinizde para sayma makinesine sahipsiniz ancak sorunlar yaşıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman Para Sayma Makinesi Teknik Servis hizmetiyle firmamıza hemen başvurabilirsiniz. Sizlere her konuda desteklerini verecek olan firmamızla, tereddüt yaşamadan, gönül rahatlığıyla iletişim halinde olup, ürünlerinizi doğru ellere emanet ettiğinize güveneceksiniz.  Firmamızı istediğiniz zaman arayabilir ve istediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.