0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Sıkça Sorulan Sorular

283 kez görüntülendi

Cihazım Arızalı, Ne Yapmam Gerekiyor?

Cihazınız garantili ise, İzmir Servis Merkezimize göndererek ücretsiz garanti hizmeti alabilirsiniz. Buna ilave olarak, İzmir’de bu hizmeti yerinde almak isterseniz servis bedeli İzmir için 80 TL + KDV’dir.

 

Cihazımı Servise Gönderdim, Ne Kadar Sürede Elime Ulaşır?

Firmamızda ortalama servis süresi 2-3 gündür. Bu süre, arızalı cihazın teknik servise ulaşmasını takiben başlar. Garantisi bitmiş cihazlar için müşteri onayı beklenmesi gibi durumlar bu süreye dahil değildir.

 

Cihazım Arızalı Ancak Garantili Değil, Ne Yapmam Gerekiyor?

İzmir için servis bedeli karşılığında yerinde arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Servis bedeli ödememek için cihazınızı teknik servisimize getirebilir yada izmir dışı bir şehirde iseniz kargo ile göndermeyi tercih edebilirsiniz. Cihazınızın tamir bedeli ile ilgili size bilgi verildikten sonra onayınızı tabiben işlem tamamlanır.

 

Cihazıma Bakım Yaptırmam Gerekiyor mu?

Parsay olarak biz, cihazınızın tipine ve kullanım yoğunluğuna göre yılda en az bir olmak üzere, ortalama iki kere bakım yaptırmanızı öneriyoruz. Bakım yaptırmanız cihazınızın kullanım süresinini uzatır, arızalara karşı önlem niteliğindedir.

 

Cihazımdan Sahte Para Geçti, Ne Yapmam Gerekiyor?

Satışını yapmakta olduğumuz cihazlarda TL ve EURO sahtelerinin geçme riski yoktur.

USD için ise, Süper dolar diye bilinen sahte banknotlar hariç geçme riski yoktur.

 

Cihazımı Teknik Servise Göndereceğim, Kargo Ücretini Kim Ödeyecek?

 

Garantili / Garantisiz tüm cihazlarda geliş / gidiş kargo bedelleri kullanıcıya aittir.

 

Faaliyet içinde bulunduğumuz sektör ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, ürünlerimizi sürekli geliştirerek müşterilerimizin memnuniyetini ilke edinmenin bilinciyle çalışma hayatımıza devam etmekteyiz. Referanslarımıza yeni müşteriler eklemenin yanı sıra mevcut müşterilerimizin de memnuniyetini sağlamanın farkındalığı ile hareket etmekteyiz.

Şirketimiz, teknolojik gelişmeler doğrultusunda,  satışını ve teknik servis hizmetini verdiği ürünlerde gelişen teknolojiye ayak uydurarak para sayma ve sahte para yakalama sistemleri’nin daha iyi seviyelere gelmesi için AR-GE çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Para sayma makineleri ve diğer ürünlerimiz konusunda her türlü alım, bakım-onarım, teknik destek ihtiyaçlarınızda firmamız ile istediğiniz her zaman iletişime geçebilirsiniz. Sıkça sorulan sorular dahil tüm sorularınız ve uzman ekibimiz, güvenli, kaliteli hizmet anlayışımızla ve tecrübemizle her zaman yanınızdayız.