0(232) 484 07 06
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

İçel Para Sayma Makinesi

288 kez görüntülendi

İçel Para Sayma Makinesi, teknik servis ve bakım onarım işlemleri için hizmet vermekte ve teknik servis departmanı TSE sertifikası ile İçel’de hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır. Artık maksimum hız garantisi ile para sayma makinesi bakım onarım çalışmalarını tamamlıyoruz.

Para sayma makinelerinin çeşitliliği ve değişim marka ve modellerde de endişe etmenize artık gerek kalmayacak. Zira kullanımda olan bütün marka ve modelleri kapsayacak şekilde yedek parça stokları hazırlayarak parça arama ve sipariş etme gibi zaman kaybettiren durumları ortadan kaldırıyoruz. Sadece para sayma makineleri değil diğer ofis araçlarınızın bakım onarım ve teknik servis hizmetleri için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yedek parça stoklarımızı İçel Para Sayma Makinesi olarak, günlük yeniliyor ve en ufak parçaları dahi kapsayacak şekilde güncel tutuyoruz. İhtiyacınız olduğu anda bulamama kaygısı olmaksızın, teknik servis hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Üstelik değişimi söz konusu olan parçalar için 6 ay garanti de sunuyoruz.

İçel Para Sayma Makinesi ile Her Marka ve Model için Teknik Servis Hizmeti Alabilirsiniz

İçel ve çevresine hizmet veren İçel Para Sayma Makinesisahip olduğu yetki ve kalite belgeleriyle siz değerli müşterilerimizin elinde bulunan tüm değişik marka ve model para sayma makinelerinin bakım ve onarımını yerine getirmekteyiz. Buradan anlatmak istediğimiz nokta ise şudur: ister bizim müşterimiz olun, ister yeni müşteri olarak gelin, para sayma makineleri başta olmak üzere birçok ürünün teknik servisi olarak hizmet vermekteyiz. Bunca yıldır gerek bünyemizde bulunan ürünlerimizin satışı ve satış sonrası destek hizmetleriyle gerekse farklı marka ve model ürünlerin bakım, onarımıyla kendimizi geliştirmiş bulunmaktayız. Başarılı çalışmalarımızın sonunda, hizmet kalitemizin çıtası oldukça yükselmiştir.

Müşterilerimizin memnuniyetleri ve geri bildirimleriyle sürekli iletişim halinde olarak, gerekli revizyonları rahatlıkla yapabilmekteyiz. Para sayma makinesi arayışındaysanız ya da elinizde para sayma makinesine sahipsiniz ancak sorunlar yaşıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman İçel Para Sayma Makinesi firmamıza hemen başvurabilirsiniz. Sizlere her konuda desteklerini verecek olan firmamızla, tereddüt yaşamadan, gönül rahatlığıyla iletişim halinde olup, ürünlerinizi doğru ellere emanet ettiğinize güveneceksiniz. İçel Para Sayma Makinesi firmamızı istediğiniz zaman arayabilir ve istediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.